Moskova’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği

Yazıcı-dostu sürüm

Bugün #23Nisan Neşe Doluyor İnsan!

Moskova’nın en büyük ve en önemli kütüphanelerinden Moskova Devlet Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimiz birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklarımızın hazırlamış oldukları şarkılar, şiirler ve çeşitli sahne performanslarıyla, kostümlü animasyon ekiplerince düzenlenen oyunlar, danslar, hediyeler, bilim şovları ve atölye çalışmalarıyla bayram havasını doyasıya yaşadık.

T.C. Moskova Büyükelçiliği, Moskova Yunus Emre Enstitüsü ve Moskova Çocuk Kütüphanesi iş birliğinde Ziraat Bank Moskova’nın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğimize katılan bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.

Etkinliğin açılış konuşmalarını gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar’ın ardından Moskova Çocuk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Denis Beznesov, Moskova Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Ferhat Tamkoç ve Rus-Türk İş Adamları Birliği Başkanı Sabahattin Yavuz günün anlam ve önemine dair konuşmalar gerçekleştirdiler.

Kütüphane içinde farklı noktalarda kurulan atölye çalışma masaları ve etkinlik alanlarında çocuklarımız hem el becerilerini geliştirme hem de hep birlikte eğlenebilme şansı buldular. Program sonunda çocuklar için hazırlanan hediye paketlerinin dağıtımının yanı sıra, üzerlerinde günün anlam ve önemine dair görsellerin olduğu ve çocukların kendi elleriyle süslediği atölye çalışma materyalleri de günün hatırasına dair birer hediye olarak çocuklarımıza armağan edildi.

Balonlarla ve Rus-Türk bayraklarıyla süslenen etkinlik alanımızın her köşesini neşe ve mutlulukla dolduran çocuklarımıza ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

#23NisanKutluOlsun