Moskova Yunus Emre Enstitüsünde Öğrenci Günleri Etkinlikleri

Yazıcı-dostu sürüm

25 Haziran 2021 tarihinde Moskova Yunus Emre Enstitüsünde Öğrenci Günleri Etkinliklerinin ilk bölümü gerçekleştirildi. Türkçe kurslarına katılan kursiyerlerin bir araya gelerek hazırladıkları gösterilerin yer aldığı etkinlik, danslar, şarkılar, şiirler, çeşitli sahne performansları ve sürpriz hediyelerle birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Programın açış konuşmalarını, T.C. Moskova Büyükelçiliği Müsteşarı Zeynep Savaş ve Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan gerçekleştirdi. Gösterilerin ardından misafirlere Türk mutfağından ikramlarda bulunuldu.
 

27.06.2021 tarihinde Moskova Yunus Emre Enstitüsünün organizasyonu ile Öğrenci Günleri Etkinliklerinin ikinci bölümü olan ‘’Piknik Programı’’ gerçekleştirildi.

Moskova’nın en güzel doğa alanlarından olan Serebriyaniy Bor bölgesinde gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerler oyunlar, şarkılar, yarışmalar, danslar ve mangal ziyafetiyle hep birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Her bir anının birbirinden eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olduğu programa tam bir şenlik havası hakimdi.

Program, etkinlikte gerçekleştirilen bilgi yarışmasında, kazanan finalistlerin T.C. Moskova Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği tarafından kendileri için hazırlamış oldukları ödüllerin takdim edilmesiyle son buldu.