'Covid-19’un Sosyal Hayatımıza Etkileri' Çevrim İçi Konferans Programı

Yazıcı-dostu sürüm

15.12.2020 tarihinde Moskova Yunus Emre Enstitüsü ve St.Petersburg Devlet Üniversitesi Çağdaş Türkiye Araştırmaları Merkezi iş birliği ile ‘Covid-19’un Sosyal Hayatımıza Etkileri’ temalı çevrim içi konferans programı gerçekleştirildi.

Moskova Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan’ın moderatörlüğünde, pandeminin etkisi altında eğitim, kültür-sanat ve turizm konu başlıklarının, uzman akademisyen ve iş insanlarının değerlendirmeleriyle ele alındığı programda, T.C. Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, St.Petersburg Devlet Üniversitesi Çağdaş Türkiye Araştırmaları ve Rus-Türk İlişkileri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Apollinaria Avrutina, Rus-Türk İş Adamları Birliği Eşbaşkanı Sabahattin Yavuz, DTİK Avrasya Komitesi Başkanı Ali Galip Savaşır, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası Girişimcilik Bölüm Başkanı Dr. Hakkı Arda Tokat ve St. Petersburg Devlet Üniversitesi Nabokov Müzesi Müdürü Doç. Dr. Andrey Astvatsaturov ve Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Uluslararası Komisyonu Üyesi ve Rosturizm Uzmanı Doç. Dr. Natalya Belyakova katılım ve sunumlarıyla içinde bulunduğumuz sürecin etkilerini değerlendirdiler.

Program Moskova Yunus Emre Enstitüsü ve Yunus Emre Enstitüsü sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen canlı yayınla, Rusça ve Türkçe simultane tercüme ile izleyicilerle buluşturuldu.

Program kaydına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;
Rusça; https://www.facebook.com/yeemoskova/videos/419479445903126
Türkçe; https://www.facebook.com/yeeorgtr/videos/475145476807013